Έλαμψε το Makedonia Palace στα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας ‘Αθηνόραμα’ 2020
Το Salonica Restaurant του Makedonia Palace, απέσπασε βραβείο Ελληνικής Κουζίνας, με βαθμολογία 15/20, υψηλότερη ανάμεσα στα εστιατόρια της Θεσσαλονίκης!
Ο Σωτήρης Ευαγγέλου, Executive Chef, η Maria Goncharova, CEO του Makedonia Palace και ο Άλκης Σωτηρίου, Γενικός Διευθυντής του ξενοδοχείου
Η μπριγάδα του Σωτήρη Ευαγγέλου, όπως και όλο το προσωπικό του Makedonia Palace επένδυσαν το σύνολο της ενέργειάς τους στην επιτυχία της βραδιάς, σε μια τελετή απονομής διαφορετική από τις προηγούμενες, καθώς το αυστηρό υγειονομικό πρωτόκολλο όπως είναι φυσικό περιόρισε τον αριθμό των προσκεκλημένων ενώ τα μέτρα προστασίας ήταν δρακόντεια σε όλη τη διάρκεια της βραδιάς.
Ο Υφυπουργός Μακεδονίας Θράκης Θεόδωρος Καράογλου, η συνιδιοκτήτρια του Αθηνοράματος Άννη Ηλιοπούλου και ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας
Το Makedonia Palace απέδειξε με τον καλύτερο τρόπο το κύρος, την ποιότητα των ανθρώπων του και το αποτελεσματικό management όλων ανεξαιρέτως των ομάδων εργασίας.
Η πόλη της Θεσσαλονίκης υποδέχτηκε τη Δευτέρα 13 Ιουλίου για τρίτη χρονιά τα βραβεία των καλύτερων εστιατορίων ελληνικής κουζίνας στη χώρα, σε μια εντυπωσιακή τελετή απονομής στο ξενοδοχείο Makedonia Palace, σε μια βραδιά όπου το χειροκρότημα, το χιούμορ και η υψηλή ποιότητα της εθνικής γαστρονομίας εκμηδένισαν νοερά τις υποχρεωτικές αποστάσεις και έδωσαν το σύνθημα για την επανεκκίνηση της εστίασης.
Ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Αλέξανδρος Θάνος, ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Σωτήρης Μπάτος, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, ο Υφυπουργός Μακεδονίας Θράκης Θεόδωρος Καράογλου, η συνιδιοκτήτρια του αθηνοράματος Άννη Ηλιοπούλου, ο εκδότης του Αθηνοράματος Δημητρης Ηλιόπουλος και ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας.
Ο πολυβραβευμένος σεφ Σωτήρης Ευαγγέλου ήταν και ο επικεφαλής του γευστικού κεφαλαίου της βραδιάς με θέμα τη νέα εξελιγμένη ελληνική κουζίνα, δημιούργησε έξι πιάτα υψηλής αισθητικής και γαστρονομικής αξίας, που ταξίδεψαν τους 120 προσκεκλημένους σε γεύσεις και αρώματα αμιγώς ελληνικά, μ’ ένα ιδιαίτερα καλλιτεχνικό στιλ και πρωτότυπες μείξεις υλικών.
Μπριαμ σφουγγάρι και κρέμα φέτας Καλαμαρόσουπα μελάνι κουκουνάρι σταφίδες Λαυράκι χουνικιάρ μπεγεντι υφές μελιτζάνας Ραβιόλια μανούρι κρόκος αυγού μανιτάρια πορτσίνι Γρεβενών καλοκαιρινή τρούφα Ροδάκινο μέλι θυμάρι παγωτό ελεαιόλαδο Τσιπούρα φρικασέ αχινός αυγοτάραχο
Στο ballroom του Makedonia Palace συγκεντρώθηκαν εκπροσώποι της πολιτικής, πολιτισμικής και οικονομικής ηγεσίας της πόλης και της χώρας, αλλά και σπουδαίες προσωπικότητες από το χώρο της τέχνης, του αθλητισμού, του επιχειρείν και της δημιουργίας.
Σωτήρης Ευαγγέλου, executive chef του Makedonia Palace, Μυρτώ Απαλοπούλου, Διεύθυνση Δημοσίων Σχέσεων Αθηνόραμα, Κρατερός Κατσούλης, master of ceremony, Νίκος Χαραλαμπίδης, F&B Manager του Makedonia Palace
Την απονομή παρουσίασε ο Κρατερός Κατσούλης όπου με τον δικό του απολαυστικό τρόπο έδωσε το μήνυμα πως το χιούμορ είναι βασικό υλικό για επανεκκίνηση, ελπίδα και δύναμη!