Θεματικά Γευστικά Events στο SENSE του AthensWas
Το SENSE, του AthensWas Hotel, προσκαλεί επιτυχημένους σεφ από όλη την Ελλάδα, με έμφαση στις τοπικές γεύσεις, για μια σειρά από θεματικά γευστικά event για όλο το μήνα Μάρτιο.
Την Παρασκευή 1 Μαρτίου, το SENSE σας προσκαλεί σε ένα ακόμη γαστρονομικό ταξίδι με ένα ξεχωριστό μενού γευσιγνωσίας, αυτή τη φορά με έμπνευση από την Κάλυμνο και τα Δωδεκάνησα με τη συνδρομή του σεφ Μιχάλη Μάρθα.
Ο σεφ Μιχάλης Μάρθας έχει πολυετή εμπειρία σε διεθνώς αναγνωρισμένες κουζίνες εστιατορίων, ενώ από το 2022 συμπληρώνει την ομάδα του εστιατορίου Μαραθιά, στην Τήνο.
Σταθμοί της καριέρας του, η θητεία του δίπλα στον Γιώργο Τρουμούχη, το τριάστερο “The Fat Duck” στην Αγγλία και το Daniel Berlin Krog (2 αστέρια Michelin) στη Σουηδία.
Η αγάπη του για την ελληνική κουζίνα και παράδοση αποτελεί κοινό παρονομαστή για τη συνεργασία του με τον σεφ Αλέξανδρο Χαραλαμπόπουλο και την ομάδα του SENSE.
To μενού του event είναι μια σύνθεση από εποχιακές πρώτες ύλες και υλικά που όπως λέει ο Καλύμνιος σεφ, θα πετούσε κανείς – προσέγγιση που εφαρμόζει και στη Μαραθιά.
Πιάτα που στιγμάτισαν την πορεία του σεφ, όπως “το παντζάρι” και η “πυροκαμμένη σελινόριζα”, συναντούν την θέα της Ακρόπολης για μια ξεχωριστή γαστριμαργική εμπειρία.
Τιμή μενού: 80€/άτομο
Ωράριο: 18:30 – 00:00
Πληροφορίες και Κρατήσεις
T: 210 9200240 | Ε: athens@senserestaurants.com
Διονυσίου Αρεοπαγίτου 5
11742 Αθήνα
Τηλ.: 210 9249954
e: info@athenswas.gr | w: www.athenswas.gr